Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

Matelijankoukku Tmi

Levälahdentie 11

88900 Kuhmo

 

Rekisterin nimi

Matelijan koukku verkkokaupan asiakasrekisteri

 

Rekisteriasioista vastaava henkilö

Ilja Lehtovara

0452255008

matelijankoukku@gmail.com

 

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus/ Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisteriä käytetään ainoastaan Matelijan koukun Tmi ja asiakkaan väliseen asiakassuhteeseen.Käsittelyn tarkoituksena on asiakastilausten hoitaminen. .Tilauksen tekeminen ei vaadi rekisteröitymistä asiakasrekisteriin.

 

Rekisterin tietosisältö

Asiakkaan Perustietoja, kuten nimi, osoite, sähköpostiosoite tilaushistoria ja toimituksen seurantatiedot. Asiakas rekisteröityy  itse antamilla tiedoilla

Rekisteriin tallennetaan asiakkaan antama lupa lähettää markkinointiviestiä.

 

Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakkaan antamat tiedot.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Tietoja ei siirretä Euroopan talousalueen tai Euroopan unionin ulkopuolelle.Matelijankoukku Tmi luovuttaa asiakastietoja voimassa olevan lainsäädännön velvoittamissa rajoissa.Matelijankoukku Tmi  ei luovuta tietoja ulkopuolisille henkilöille / tahoille.

Rekisterin suojauksen

Rekisteriä käyttävät vain Matelijankoukku Tmi työntekijät. Tiedot kerätään ainoastaan tilauksen tekoa / lähettämistä varten. Ei muuhun tarkoitukseen  Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä sekä tiedostot on suojattu normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa,Tiedot on suojattu työntekijän tehtävien perusteella määritellyin käyttöoikeuksin.